Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,20 Ft
Euró
394,99 Ft
Font
467,35 Ft
Bitcoin
68,333 $

Csúcsgázsit kaphat Curtis a TV2-nél, itt térhet vissza

Lehetséges, hogy egy fordulat részeként Curtis mégis rendszeresen lesz látható a képernyőn idén, méghozzá a TV2-nél.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/Sztárbox
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Egy ideje nem titok, hogy az X-Faktorban nem kapott zsűriszéket Curtis, annak ellenére sem, hogy igencsak kézenfekvő lett volna a szerepeltetése, hiszen egy ideje az RTL új arca volt. A Celeb vagyok, ments ki innen! után a Nyerő Párosban is tarolt, majd a The Voice-ban zsűrizhetett, és a Sztárboxban szintén feltűnt.

Miután bejelentették Majka és Pápai Joci átigazolását, kézenfekvőnek tűnt, hogy ők hárman biztosan mentorok lesznek az új X-Faktorban. Végül csak Majka kapott helyet a mentorok között, míg Gáspár Laci maradt, melléjük érkezett Tóth Andi és Valkusz Milán. A rapper őszintén beszélt erről, és elárulta, a TV2-vel is tárgyalt a Megasztár miatt. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Végül azokból megbeszélésekből nem lett megállapodás, a Dancing with the Starsra pedig élből nemet mondott. Miután a Sztárban Sztár idén All Stars évaddal jelentkezik, tehát a korábbi legjobb versenyzők csapnak össze egymással, Curtis visszatérhet, hiszen anno nagyot ment, és ha nem hagyja ki az elődöntőt, szinte biztosan bejutott volna a döntőbe, mert hatalmas volt a támogatottsága.

A Blikk arról ír, hogy Curtis neve is bekerült a kalapba, és ugyan egyelőre nem írtak alá szerződést, komoly tárgyalások zajlanak a háttérben. A lap informátora elárulta, amennyiben sikerül megállapodást kötniük, Curtis a korábban történtek ellenére csúcsgázsit kaphat, viszont a korábbi kellemetlen helyzet mellett olyan tételek is helyet kaphatnak a kontraktusban, amik még szigorúbban büntetnék, ha újra veszélyeztetné a műsort.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.