Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,730 $

Curtis eldöntötte, kigyúrja magát

A híres rapper és még annál is sikeresebb dalszövegíró eldöntötte, életmódot vált, visszatér a sportba, és kigyúrja magát.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/Sztárbox
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis sikereit nem kell magyarázni, fiatalkora ellenére szinte már mindent elért, többek között a televízióban is. Legutóbb arról szóltak a hírek, hogy csúcsgázsiért térhet vissza a TV2-höz, és ha valóban a mezőny tagja lesz a Sztában Sztár All Star évadában, rengeteg nézőt vonzhat a képernyőre, mint tette azt korábban.

A rapper népszerűsége töretlen, és az elmúlt időszakban sokat szerepelt az RTL képernyőjén. Sokan biztosak voltunk abban, hogy az X-Faktor új mentorcsapatának tagja lesz, végül azonban nem született megállapodás erről. Majka, Gáspár Laci, Tóth Andi és Valkusz Milán lettek a befutók, így a rapper kimaradt a körből. Soron kívül A német lapok szerint megérdemelten kapott ki a magyar válogatott Svájc ellen

A Megasztár kapcsán is tárgyalt a TV2-vel, ami óriási húzás lett volna a csatornától. A rapper elárulta, végül nem lesz tagja a csapatnak, és a Dancing with the Starsra ő maga mondott nemet, hiába kérték fel. A Sztárban Sztár All Star viszont még adott lehet számára, így lehetséges, később újra rendszeresen fogjuk látni őt a képernyőn.

Ami biztos, életmódot vált, és Busta Rhymes, a legendás rapper átalakulása adta meg számára az utolsó lökést ehhez. Az egyik kedvenc rappere, aki 52 évesen jobban néz ki, mint valaha, és valami hasonló terve van Curtisnek is. Miután messze fiatalabb a világsztárnál, gyorsabban és könnyebben érheti el ezt a formát.

Curtis rendkívül motivált, így nem kizárt, hogy élete formáját hozza össze, amire majd igazán büszke lehet. „Busta Rhymes egyébként is az egyik kedvenc rapperem! De azzal, hogy életmódot váltott és most 52 évesen úgy néz ki ahogy azt a jobb oldali képen láthatjuk az rettentő motiváló! Jó ideje tervezem a visszatérést a sportba… Ez a kép kellett hozzá!”

Szijjártó Péter egy rendkívüli ügy miatt utazott el Svájcba kora reggel

A magyar külügyminiszter minden követ megmozgat annak érdekében, hogy valahogyan rábírja a feleket a béketárgyalásokra Ukrajna és Oroszország között, amire igen nagy szükség lenne.