Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Tóth Gabi nagyon boldog, az értékrendjük is közös a szerelmével

Tóth Gabi ennél boldogabb aligha lehetne jelenleg Papp Máté Bence oldalán, akivel gyerektábort szervez ezen a nyáron.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi nemrég őszintén beszélt arról, hogy újraépíti a zenei karrierjét, viszont a részletek egyelőre nem ismertek. Ami biztos, hogy boldog és nagyon nagy formában van, sok dicséretet is kap emiatt. Jelenleg pedig élete egyik legkülönlegesebb projektjén dolgozik, gyerektábort szerveznek közösen a párjával.

Akár több mint 100 gyerek is jelen lehet a táborban 8 és 18 év között. Számos különleges programmal készülnek, és természetesen pedagógusok is segíteni fogják őket a tábor alatt. Létszámuk attól függ majd, hogy pontosan hány gyerek adja le a jelentkezését, akik napi szinten találkozhatnak, programozhatnak Tóth Gabival. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Gabi a Mokkának adott interjújában beszélt arról, hogy már jobb a kapcsolatuk megítélése, mint korábban. Azt látják, hogy az emberek elfogadóbbak feléjük, rengeteg gratulációt kapnak, aminek örülnek. Ezzel együtt az énekesnő bízik benne, hogy a kétkedők is be fogják látni, a szerelmük őszinte, senkinek nem akarnak kellemetlenséget, csak egyszerűen szeretik egymást.

A Megasztár egykori versenyzője önfeledten ecsetelte, hogy nagyon boldogok, és a kapcsolatuk nem arról szól, hogy mindent eldobtak, felégettek maguk mögött. Egyszerűen egymásba szerettek, köszönhetően annak is, hogy közös az értékrendjük, a céljaik, és egy igazán jó közösséget szeretnének létrehozni.

Gabi hangsúlyozza, ez egy egymásra találás volt a részükről, és még a gondolkozásuk is ugyanolyan. Ez pedig jelentős mértékben segíti azt, hogy flottul menjenek közöttük a dolgok, és igazán boldogok legyenek. Immáron lassan egy éve alkotnak egy párt, és minden eddiginél boldogabbnak látni őket.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.