Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,820 $

Ilyen vonzó volt Szabó Zsófi pénteken a Mokkában

Szabó Zsófi a pénteki napnak is megadta a módját, nagyon elegánsan öltözött fel a Mokkában, ahol Istenes László mellett vezetett műsort.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Már amikor bejelentette az RTL, hogy távozik Szabó Zsófi a Reggeliből, pontosan sejtettük, hogy visszatér a TV2-höz. Az elmúlt időszakban nem egy hasonló nagy bejelentés történt, gondoljunk csak Majka, Pápai Joci és Tóth Andi távozására, akik közül ketten az X-Faktor új évadában lesznek mentorok.

Curtis pedig állítólag a TV2-vel tárgyal, amit röviddel ezután tagadott, viszont az nem, hogy valóban át akar alakulni testi szinten. Ettől függetlenül lehet még esély arra, hogy a rapper visszatérjen a TV2-höz, ahol a Sztárban Sztárban igen nagyot ment, és akár a döntőt is megnyerhette volna. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

A korábbi hírek szerint már Gelencsér Timi sem tagja a TV2 családjának, ahol éveken át fontos karakter volt. Szabó Zsófi érkezésével talán az ő helyzete is megváltozott, és az egykori sorozatsztár rögtön kapott egy helyet a Mokkában, ahol pillanatok alatt vette fel a ritmust, és jól érzi magát.

Ugyan szintén reggeli műsort vezet, mint az RTL-nél, más a stílus, így a témák is. Itt talán most több a komolyabb téma, amivel foglalkozhat, és nagyon örül annak, hogy ilyen szeretettel fogadták, sokat köszönhet a munkatársainak, ahogyan Istenes Lászlónak, aki pénteken volt a műsorvezetőtársa.

Zsófi nagyon csinosan elegánsan öltözött fel, és remekül érezte magát. Topformában van a sztáranyuka, sok bókot kap, és természetesen azok sincsenek kevesen, akik támadják őt, amihez hozzá kellett szoknia az évek alatt.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.