Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,64 Ft
Euró
390,44 Ft
Font
463,47 Ft
Bitcoin
67,293 $

Ezzel a góllal mentette meg csoportelsőségét Németország az Eb-n (videó)

A német válogatott egy nagyon kései góllal biztosította be a csoportelsőségét Svájc előtt, akik már azt gondolhatták, megvan a 3 pont.

...svg content...Fotó: EPA/GEORGI LICOVSKI
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Most minden a magyar válogatott skótok elleni győzelméről szól, ami nem meglepő, mert drámaira sikeredett. Istenes Bence, az RTL legendás műsorvezetője a helyszínen szelfizett a csapattal a pályán, addig Orbán Viktor miniszterelnök a Rocky-t idézte, annyira hatása alá került a történéseknek.

Szoboszlai Dominikék méltó módon ünnepelték meg a magyar szurkolókat, akik sokat tettek a győzelemért. Egészen hihetetlen hangerőt generáltak Csoboth Kevin góljánál, aki nem is lehetett volna ennél boldogabb. Hihetetlen pillanatok voltak, bár a németek meccse is a hosszabbításban dőlt el Svájc ellen. Soron kívül Jelentős pénzt biztosít a kormány a kórházi klímák javítására

Svájc egészen az utolsó pillanatokig vezetett, majd jött a dráma, ugyanis a 92. percben Füllkrug egyenlített, és ezzel az 1-1-gyel övék lett az első hely a csoportban, és Svájc is biztos továbbjutó. A mérkőzés összefoglaló videóját erre a linkre kattintva érhetitek el, nézhetitek meg, benne a két góllal.

Puzsér-pofon: őrizetbe vették, zárkába zárták és rabosították Ábrahám Róbertet

Mindezt a rendőrség is megerősítette, de az érintett felek újfent megszólaltak a történtekről, s elmondták saját verziójukat.

Már Mbappé is magára kapta a Real Madrid új idegenbeli mezét

Nem lesz gond azzal, hogy a nézők beazonosítsák a ReaL Madridot az idegenbeli meccseken, ahol nem éppen a szokványos szerelésben lépnek pályára.