Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Súlyos hókotró-balesete után érzékenyebb lett Jeremy Renner

A színész nemrég adott interjújában arról beszélt, „lepergett róla a keménység”, és jóval érzékenyebb lett, mint a baleset előtt.

Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a Marvel Sólyomszeme több mint egy évvel ezelőtt nevadai birtokán a felhajtóról el akarta takarítani a havat, ám hókotrója ellene fordult, ő pedig nagyon sok vért vesztett és súlyos sérüléseket szenvedett. Hosszas kórházi tartózkodása alatt Renner két műtéten is átesett, s sokáig az intenzív osztályon kezelték.

A baleset már több mint egy éve történt, ám a hosszas felépülés miatt Renner valószínűleg hosszabbnak érzékelte ezt az időszakot. Most pedig a People magazinnak adott egy interjút, melyben egyebek mellett arról beszélt, hogy hogyan élte meg azokat a hónapokat, melyeket a rehabilitációval töltött súlyos balesete után: Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

„Soha nem voltam keserű ember, de talán egy kicsit mindig érzéktelenebb, keményebb voltam. Mostanra viszont úgy gondolom, ezek a keménységek egyszerűen lekoptak rólam. Szó szerint, nyitottnak, csodálatosan érzékenynek és fiatalosnak érzem magam.”

Renner hozzátette, a legnagyobb segítséget családja és barátai nyújtották neki a felépülési folyamat során, hiszen ők voltak azok, akik mindig támogatták, de azt is megmutatták neki, hogy valójában mennyire szeretik őt az emberek világszerte. Ahogy korábban is, most is kiemelte, mennyire sokat jelentett neki az a rengeteg szeretet és támogatást, amit kapott az emberektől:

„Annyi szeretetet és támogatást kaptam. Nem is tudtam, hogy ennyi ember törődik velem, méghozzá ennyire. Talán Sólyomszemmel igen. De hogy velem is, mint személlyel, ez egészen más.”

Ugyanakkor érthető módon azt is leszögezte, hogy lehetőség szerint soha többé nem szeretne átélni hasonló „élményt”, noha azt is megjegyezte, hogy abból a szempontból „jó volt”, hogy felismerte, hol vannak a határai. Utóbbi kapcsán rámutatott, ő maga sem gondolta volna, hogy ennyire szívós:

„Tudom, hogy hol vannak a határaim. Ez pedig egy elég hasznos információ, mivel paramétereket ad az ember életéhez, ami kifejezetten reménykeltő. Sok dolgot legyőztem már, és annyi minden alakulhatott volna rosszul. De minden jól ment. A látásomtól kezdve egészen a járásomig, senki nem mondta volna meg, hogy én valaha újra képes leszek sétálni.”