Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,12 Ft
Euró
378,95 Ft
Font
442,13 Ft
Bitcoin
44,183 $

Jeremy Renner edzője árult el részleteket a színész rendkívüli felépüléséről

Jeremy Renner edzője, Christopher Vincent először nyilatkozott a színész balesetéről, és az azt követő rehabilitációról.

Fotó: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello
Style

Borbély Fanni

Szerkesztő

Jeremy Renner edzője, Christopher Vincent most először nyilatkozott a People magazinnak a színész fizikoterápiájáról súlyos hókotró-balesete után. Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a Marvel Sólyomszemét alakító színész súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben, s több mint 30 csonttöréssel került kórházba.

Három hónappal később azonban Renner megjelent a nyilvánosság előtt a vörös szőnyegen a Disney+ Rennervations című sorozatának világpremierjén, s bár bottal érkezett, szemmel láthatóan remekül halad a felépülése. Vincent úgy fogalmazott: Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

„Ő egy rendkívül egyedi és ritka ember. Több száz és ezer sportolóval, hírességgel, hétköznapi emberrel dolgoztam már együtt, és tényleg különleges személyiség az, akiben megvan ez a lendület és elszántság. Túljut rajta, hogy erősebben térjen vissza, mint amilyen a baleset előtt volt.”

Vincent nem csupán edző, de sportorvos és kiropraktőr is, és már 2011 óta dolgozik együtt Rennerrel. Ahogy várható volt, Vincent elárulta, Renner fájdalmai a balesetet követő első hetekben „gyötrelmesek voltak”:

„Úgy értem, elég rossz egy ilyen trauma. A sípcsonttörés olyan súlyos volt, hogy ez önmagában elég ahhoz, hogy mentálisan ne legyél képes megbirkózni ennyi fájdalommal. Amikor pedig harminc ilyen van, a tested egyszerűen fájdalomjeleket küld az agyadba a tested minden részéből. Nem tudod felülírni őket. Mentálisan próbálod ‘lecsendesíteni’ őket. Ez a nap 24 órájában történik, szóval nem olyan, hogy alvás közben kap haladékot. Nem alszik, így hatással van az alvására, és az alváshiány befolyásolja a felépülését.”

Vincent azzal kezdte Renner fizikoterápiáját, hogy a színészt gyulladáscsökkentő étrendre állította, és olyan táplálékkiegészítőkkel látta el, melyek segítenek csökkenteni a gyulladást és az „agyába jutó fájdalomjeleket”, hozzátéve, hogy Renner emellett „meditált és próbálta megnyugtatni magát, hogy felülírja ezt”.