Clouds
21 Budapest
Dollár
354,36 Ft
Euró
386,01 Ft
Font
432,72 Ft
Bitcoin
23,620 $

Több mint 30 csonttörést szenvedett Jeremy Renner, a Marvel sztárja

Fotó: Jeremy Renner amerikai színész a fesztiválelnök díjával és a Wind River című filmmel elnyert közönségdíjjal az 52. Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztivál díjkiosztó ünnepsége után, 2017. július 8-án. (MTI/EPA/Martin Divisek)
Észak-Amerika
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jeremy Renner elárulta, hogy több mint 30 csontja törött el a balesetben, ami akár az életébe is kerülhetett volna.

Jeremy Renner nemcsak egy kiváló színész, hanem egy rettentő szerencsés ember is. Vele voltak a védőangyalok, amikor ugyan a több mint hat tonnát nyomó hókotró átment rajta, életben maradt.

Soron kívül CIA: Kína elnöke 2027-re képessé tenné hadseregét Tajvan megtámadására

Félő volt, hogy a lehető legrosszabb fog megtörténni vele, de szerencsére meg tudták menteni az orvosok. Messze rosszabbul is járhatott volna, a súlyos agykárosodás is benne lehetett a pakliban, ám ennél szerencsésebb volt a baleset idején.

Továbbra sem tudni, hogy meddig tart a felépülése, korábban két évről pletykáltak, ami nagyon hosszú idő. A kérdések között szerepel az is, vajon lesznek-e maradandó sérülései, melyek miatt már nem lehet olyan az élete, mint azelőtt.

Ez az egyik legnagyobb kérdés, ugyanakkor jelenleg az a fontos, hogy életben van, és már odahaza lábadozik. Megkezdhette a tornákat, és természetesen szakemberek foglalkoznak vele, mint az a fotón is látszik.

Renner a legújabb posztjában leírta, szeretné megköszönni mindenkinek az üzeneteket, és azt a fajta figyelmességet, amit a családja és személye felé mutatnak az emberek. Rengeteg szeretet kapott ebben az időszakban, mely nem könnyű számára, már csak a több mint 30 törött csontja miatt sem.