Clouds
21 Budapest
Dollár
353,19 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
23,659 $

Kisebb csoda, hogy Jeremy Renner élve megúszta a horrorisztikus balesetet

Fotó: Jeremy Renner amerikai színész a Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) című amerikai szuperhős akciófilm bemutatóján Los Angelesben 2019. április 22-én. MTI/EPA/Etienne Laurent
Észak-Amerika
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon nagy szerencséje van a világhírű színésznek, aki egyúttal ünnepelt sztárnak is mondhatja magát, mert kevésen múlt az élete.

Jeremy Renner egy kiváló színész, aki élete egyik legkeményebb időszakát éli jelenleg, de a legfontosabb, hogy életben van. Pár nappal ezelőtt hókotrás közben szenvedett súlyos balesetet, ami miatt kritikus állapotban szállították kórházba.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Légi úton vitték tovább, hogy minél hamarabb műtőbe kerülhessen, azóta kétszer is megoperálták. Először csak kevés információ jelent meg arról, mi történhetett azon a bizonyos napon, mely akár az utolsó is lehetett volna a színésznek, aki a kórházi ágyáról jelentkezett.

A rendőrségi sajtótájékoztatón elhangzottak szerint Renner egy családtag járművének kiszabadításán dolgozott, ami elakadt a hóban az otthona közelében Tahoe-ban. Renner kiszállt a hókotróból, hogy beszéljen a családtaggal, majd a gép gurulni kezdett, amikor a sztár megpróbált visszaülni a vezetőülésbe, és a monstrum átment rajta.

A nyomozók szerint nincs bizonyíték arra, hogy Renner a baleset idején ittas lett volna, és már vizsgálják annak a lehetőségét, hogy mechanikai hiba történhetett. A TMZ úgy tudja, hogy az egyik lába szétroncsolódott és a tompa mellkasi trauma miatt sok vért vesztett.

Időközben azok a videós anyagok is előkerültek, amiken látni az elvontatásra került nagy hókotrót. Látva mindezt, Renner új születésnapot ünnepelhet, mert valószínűleg nem sokan éltek volna túl egy ilyen gázolást.