Clouds
21 Budapest
Dollár
360,18 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,72 Ft
Bitcoin
23,068 $

Fotón a súlyosan megsérült Jeremy Renner

Fotó: Jeremy Renner amerikai színész a Wind River című filmje bemutatója alkalmából tartott fotózáson a 70. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2017. május 20-án. Az alkotás szerepel a május 28-ig tartó filmes seregszemle versenyprogramjában. (MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo)
Észak-Amerika
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jeremy Renner a kórházi ágyáról üzent, aminek nagyon örülnek a rajongók, hiszen a Bosszúállók sztárja magánál van.

Mindenkit letaglózott a hír, amikor kiderült, hogy Jeremy Rennert kritikus állapotban szállították kórházba. Kiderült, hókotrás közben szenvedett súlyos sérüléseket, ami után helikopterrel az egyik közeli kórházba vitték.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Már két operáción is átesett, és valószínűleg hosszabb ideig fog tartani a felépülése, de a legfontosabb, hogy életben van, és már üzent is a rajongóknak azt követően, hogy kritikus állapotba került.

Pár nappal a súlyos balesete után a kórházi ágyáról üzent, megerősítvén ezzel azt is, hogy magánál van. „Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat.” – írta a posztjában, majd hozzátette, jelenleg nincs olyan állapotban, hogy gépeljen, de mindenkinek szeretet küld, hálás azért, hogy ennyien aggódnak érte.

A fotón is látni, hogy fejsérüléseket is szerzett a furcsa balesetben, ami akár az életét is elvehette volna. A TMZ a cikkében azt írja, a hivatalos tájékoztatás szerint Jeremy állapota jó irányba halad előre, magánál van, beszél és jó a hangulata.

Ugyanakkor továbbra is intenzív osztályon tartják, még mindig kritikusnak, de stabilnak minősítik az állapotát. A kedden tartott rendőri sajtóesemény elárulták, hogy a színész egy hókotróval segített a családtagjainak kiszabadítani a járművüket a hóból, majd miután kiszállt a gépből, az gurulni kezdett.

Renner ekkor megpróbál visszaszállni a hókotróba, ami áthajtott rajta. Tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett a balesetben. Hogy mikor épülhet fel teljesen, egyelőre nem tudni, de ez várhatóan hónapokat fog jelenteni.