Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,12 Ft
Euró
378,95 Ft
Font
442,13 Ft
Bitcoin
44,183 $

Sajtóértesülések szerint így történt Jeremy Renner balesete

Sajtóértesülések szerint a színész hókotrójával átgázolt saját lábán, miközben a felhajtóról próbálta eltakarítani a havat.

Fotó: Jeremy Renner amerikai színész a fesztiválelnök díjával és a Wind River című filmmel elnyert közönségdíjjal az 52. Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztivál díjkiosztó ünnepsége után, 2017. július 8-án. (MTI/EPA/Martin Divisek)
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a Marvel Sólyomszemét alakító Jeremy Renner hétfő reggel balesetet szenvedett Lake Tahoe-i farmján, miután el akarta takarítani a havat a felhajtóról egy nagy hókotróval, ám az átment a lábán, menynek következtében sok vért vesztett.

A Daily Mail értesülései szerint a kétszeres Oscar-jelölt Renner egyedül volt, és megpróbálta megtisztítani az utat Lake Tahoe-i otthonából az eset idején, s úgy tudni, hogy egy szomszédja mentette meg életét, aki nevezetesen orvos is. Az 51 éves színész állapota továbbra is kritikus, ám stabil állapotban van. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

A rendőrséget nem sokkal 9 óra után hívták ki az ingatlanhoz, egy szomszédja pedig videóra vette, ahogy 9:50 környékén mentőhelikopterrel kórházba szállították. Úgy tudni, hogy a színész egyik szomszédja mentette meg az életét, miután rátalált, s elszorította a sebet, hogy ezáltal mérsékelje a vérveszteséget.

Renner egy PistenBully típusú, a német Kassbohrer által gyártott hókotrót használ, ám azt nem tudni, hogy mióta van tulajdonában a jármű. A színész családja azóta megerősítette, hogy Renner állapota kritikus, de stabil, miután balesetet szenvedett hóeltakarítás közben.