Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,71 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
464,27 Ft
Bitcoin
63,770 $

Suba Fruzsi még mindig rendkívül vonzó

A Nagy Ő korábbi versenyzőjét nem egy műsorban tudnánk elképzelni, kezdve a Farm VIP-vel, és így tovább.

...svg content...Fotó: Instagram/Suba Fruzsina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Suba Fruzsi központi karaktere volt a 2022-es A Nagy Ő-nek, amiben Árpa Attiláért küzdöttek a lányok. A végén ugyan csak egyvalaki nyerhette meg a versenyt, Attila és a győztes hamar arra az elhatározásra jutottak, hogy nem lesznek egy pár.

Legutóbb pedig már Jákob Zoltán, Magyarország egyik leggazdagabb embere volt A Nagy Ő. Hosszú hetekkel ezelőtt értek véget a forgatások, de még nem kerültek adásba az új részek, viszont többek között azt is tudni, hogy minden eddiginél többen jelentkeztek a műsorba. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Nők ezrei akarhattak megismerkedni Zoltánnal, akinek nem lehetett könnyű dolga. Kíváncsiak vagyunk, voltak-e visszatérők a korábbi évadokból, mert érdekes lenne, hamarosan erre a kérdésre is választ kaphatunk.

Fruzsit sokan kedvelték, aki keményen odaszólt, ha szükség volt rá. Nem kellett félteni, az egyik leghatározottabb karaktere volt a versenynek, és más műsorban is el tudnánk őt képzelni a jövőben.

Egy nagyon csinos, igényes és trendi nőről beszélünk, aki minden eddiginél látványosabb formában van. Az alább látható fotó is pontosan erről árulkodik, rendkívül szexi vonalakkal rendelkezik.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.