Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Suárez: „Meccs előtt beveszek három gyógyszert, majd jöhet az injekció”

Az uruguayi klasszis kapcsán szinte kész tényként közlik, hogy Messi csapattársaként az Inter Miamiban folytatja pályafutását.

Fotó: Instagram / Luis Suarez
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Mindez azonban lehetséges, hogy csak vágyálom marad a játékos számára, ugyanis saját bevallása szerint is rettentően rossz egészségi állapotban van.

Suárez hétvégén elbúcsúzott a Gremio csapatától és szurkolóitól, távozása pedig meseszerűen alakult, hiszen ő szerezte az egyetlen, győzelmet jelentő gólt. A 36 éves játékos jövőjét azonban még homály fedi, annak ellenére is, hogy sokak szerint a következő szezonban már Messi, Busquets és Jordi Alba csapattársaként láthatjuk őt az Inter Miamiban. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Suárez ugyanis kendőzetlen őszinteséggel beszélt a térdproblémája okozta fájdalmakról, és arról, hogy néha még a gyerekével sem tud játszani, olyan rosszul érzi magát.

Luis Suárez jobb térdében csontritkulást diagnosztizáltak, ami gyógyszeres kezelés nélkül állandó fájdalmakkal jár.

„A meccseket megelőző napokban három tablettát szedek, órákkal a meccs előtt pedig egy injekciót is kapok. Ha ez nincs, nem tudom vállalni a játékot.”

„Gondolnom kell arra is, hogy néhány év múlva már kispályás focit sem tudok majd játszani a barátaimmal. Az az igazság, hogy a reggeleim már most is borzalmasak, az első lépések nagyon fájdalmasak. Bárki, aki akkor lát engem azt mondja, lehetetlen, hogy pályára lépjek egy futballmeccsen. Van, hogy a fiam arra kér, hogy játsszak vele, én pedig nem vagyok rá képes”, mondta a Sport 890 rádiónak adott interjújában.

Suárez szerint most annak van itt az ideje, hogy pihenjen, és annyi időt töltsön a családjával, amennyit csak tud, ugyanakkor azt is tudja magáról, hogy keményfejű, és szeretné még folytatni a karrierjét.