Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Kihívó és trendi ruhában jelent meg Stana Alexandra

Napról napra egyre népszerűbbé válik Stana Alexandra, ami az anyagi biztonságára is jó hatással lehet, már csak a televíziós szereplése miatt is.

...svg content...Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem kérdés, hazánk egyik legvonzóbb táncosáról beszélünk, aki eddig magyarországi Dancing with the Stars évadban ott volt. Sőt, Marics Petivel eljutott a döntőig, kevés választotta el őket attól, hogy övék legyen a győzelem. Krausz Gábor és Mikes Anna mindent vitt, akik nemrég tértek haza az Ázsia Expresszből.

Alexandra sem unatkozott, az év első felében leforgatta a Zsákbamacska új évadát, amiben nagyobb szerepet kap, mint korábban. Majka és Pápai Joci RTL-es átigázólásával változott a műsor, az még lazább lett, és ebben Marics Peti jócskán benne van, aki ebben a szerepben is remekül állja meg a helyét. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Gáspár Győző szintén ott volt a forgatásokon, és szokásához híven nagyot ment. Sok szórakoztató pillanatot köszönhetünk neki, és ne feledjük, hamarosan kezdődnek a Győzike Show forgatásai, ugyanis a TV2 feléleszti a show-t, ami egykor az RTL-en futott, méghozzá hatalmas sikerrel, de most fordul a kocka.

Alexandra imádta a közös munkát Marcsik Petiékkel, és nagy álma, hogy egy nap ő is műsorvezető legyen. A TV2 sorra adja neki a lehetőségeket, sokat köszönhet a csatornának, és a nézőknek, miután az Instagra oldala lassan 90 ezer követőt számolhat.

Ezek mind beszédes számok, akárcsak Alexandra vonalai, amikbe képtelenség belekötni. Igazi topnő, igényes magára, a megjelenésére, és a férfiak álma, sokan bókolna neki, de egyelőre úgy fest, nem talált rá az igazi nagy szerelem, ugyanakkor nem lepődnénk meg, ha ez a következő hónapokban változna.