Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,786 $

Egyszerűen tökéletes Stana Alexandra formája, ezrek irigykednek rá

Stana Alexandra láthatóan a helyére került az életében, és megkapta, amit kívánt magának, mert nagyon sokat dolgozhat a médiában.

...svg content...Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Stana Alexandra óriási lehetőséget kapott azzal, hogy a TV2 felkérte a Dancing with the Stars első évadára. Azóta a többi évadban is szerepelt, és legutóbb már döntős volt Marics Petivel, bár a korábbi szezonokban ugyancsak meghatározó szerepet töltött be.

A legnépszerűbb táncossá nőtte ki magát a műsorban, mit sem bizonyít jobban az, hogy lassan 90 ezer követőt számol az Instagram oldalán, és láthatóan őt foglalkoztatja a leginkább a TV2 a táncosok közül. Ennek nyilván a népszerűségéhez is köze van, mert nagyon is számít, kit, mennyien szeretnek. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Sokszor a megosztó személyiségek még többet hozhatnak a konyhára, lásd Tóth Gabi, aki szintén sportos életet él. Alexandra számára azonban ez életforma, viszont már egy ideje médiaszemélyiség is, ami igen komoly ajándék az élettől, sok új lehetőséget és bevételi forrásokat tesz lehetővé egy ilyen karrier, kezdve a márkákkal való együttműködéssel.

Alexandra nagyon vonzó formában van, hamarosan pedig vele indul a Zsákbamacska. Ugyan egyelőre nem műsorvezetőként tűnik fel a képernyőn, talán ez a vágya is teljesülhet, addig viszont még sokat tanulhat. Sokat is kell tanulnia, mert ez egy olyan szakma, amit éveken át tanulnak a szakemberek, hiába a velük született tehetség.

A DWS sztárja ezúttal egy nagyon elegáns és csinos ruhával hangolt a folytatásra. Nem kell hangsúlyoznunk, milyen formásak a lábai, egy igazi álomnő sokak számára, és nála sokkal több bókot senki sem kap a magyar hírességek között. Ez az év valóban a sikerekről szólhat számára, és talán a szerelem is rátalál.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.