Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Mióta itt jártál:

Nagyon komoly formában várja a februárt Stana Alexandra

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan természetesnek gondolják, hogy egy profi táncos ilyen remek formában van, de ez nem túl fair velük szemben.

Az emberek közül nem kevesen vannak azok, akik valóban természetesnek tartják ezeket a formákat, mondván, ez a munkájuk. Ez részben igaz, valóban ez a munkájuk, ugyanakkor sok lemondás és befektetés van mögötte az idő és az energia területén.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

A profi táncosokat sem hagyhatjuk ki a sorból, mert elképesztően sokat dolgoznak, gyakorlatilag az egész életük erről szól, amíg aktívak. Napi szinten órákat gyakorolnak, oktatnak, és közben saját edzéseket is végeznek.

A szerencsésebbek jobb genetikával rendelkeznek, ugyanakkor ezen a szinten már mindenki sokat tesz bele a munkába. Profiként mindez teljesen más, miközben arra is koncentrálnak, hogy tartsanak egy bizonyos szintet.

Stana Alexandra az egyik legismertebb szereplője a Dancing with the Starsnak. Abszolúte kiemelkedik a tömegből a karakterével, a személyiségével és a megjelenésével, amire ugyancsak nem lehet panasz.

Az alább látható fotó is arról árulkodik, hogy noha még csak január végén járunk, az az álom nyáriforma már most megvan, és ismervén Alexandrát, nem fog ennyivel megelégedni, rátesz majd pár lapáttal.