Clouds
21 Budapest
Dollár
353,21 Ft
Euró
388,67 Ft
Font
436,95 Ft
Bitcoin
23,750 $

Izzik a levegő Stana Alexandra fehérneműs fotójától

Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Stana Alexandra nemcsak egy kiváló táncos, hanem modellként is megállja a helyét, aminek örülnek a követők.

Stana Alexandra eddig mindegyik Dancing with the Starsban szerepelt Magyarországon, és nem is akárhogyan. Minden egyes produkcióban lenyűgözte a közönséget, nem kevesen irigykednek a formájára és a tudására.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Egy rendkívül tapasztalt és kiváló táncosról beszélünk, aki tanár is egyben. Sokat tesz hozzá a műsorokhoz, többek között látványban is, hiszen az egyik legformásabb hazai táncosról beszélünk, ehhez kétség sem férhet.

A párja odavan érte, lassan egy éve alkotnak párt, ami egy igen különleges jubileum. Az első időszakuk nem volt zökkenőmentes a médiát tekintve, mert nagyon sok támadást kaptak, de mint minden csoda, ez is „három napig” tartott.

Azóta nyugodtan élhetik az életüket, eltűntek a piszkálódó kommentek, és azok is rájöttek, hogy valóban szeretik egymást, akik nem hittek ebben. A közös élet ugyancsak segített ezen, és ki tudja, mit hoz még a jövő.

Reméljük, többek között még több divatfotót Alexandráról, mert imádja a kamera. Alább egy nagyon szexi csipkés fehérneműben láthatjuk, amit mintha csak neki terveztek volna, annyira vonzóan áll rajta.

Még több bulvár: Rácz-Gyuricza Dóri elárulta, mit szeretne elérni 2023-ban