Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Rácz-Gyuricza Dóri elárulta, mit szeretne elérni 2023-ban

Fotó: Instagram/Gyuricza-Rácz Jenő
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Két nagyon kedves terve is van Rácz-Gyuricza Dórinak, aki számára a család az első, és igyekszik megtartani a harmóniát.

Egy kapcsolaton mindig dolgozni kell, akkor is, ha az jól működik, mert ha túlságosan is kényelmesen érezzük magunkat bizonyos helyzetben, az sokba kerülhet. Emiatt a többség csak nagyon későn eszmél rá a problémákra, amikből már nagyon nehéz visszakapaszkodni.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Igenis sok múlik a férfiakon, mert noha a nők sokkal több nehézséget bírnak el lelkileg, ha betelik náluk a pohár, kevés alkalommal van visszaút. Egy jó kapcsolat attól is jó kapcsolat, hogy a párok valódi kommunikációt folytatnak egymással, és igazi társai egymásnak.

Rácz-Gyuricza Dóri és Rácz Jenő mindig tesz azért, hogy megmaradjon az egyensúly, most még inkább, hiszen a gyereknevelés számos kihívást és ismeretlent hordoz magában. A célok is változnak, sokszor teljesen természetes módon, hiszen az ember tovább fejlődik, átalakul, változik.

„Mit szeretnél elérni az idei évben?” – jött a kérdés Dóri Instagram oldalára. „Szeretnék fizikailag és mentálisan is szuper egészséges lenni/maradni, ezzel egyensúlyban a kislányomat a tőlem telhető legjobb módon nevelni, a férjemmel pedig a kapcsolatomat szeretetben és boldogságban tartani.”

„Minden más extra bónusz, aminek egyenként örülök majd, de nem létfontosságú.” – tette hozzá Dóri, akinek szintén sokat változott az élete édesanyaként, ám ez a természetes folyamat része, még ha nem is könnyű.

Még több bulvár: Kockás hassal üzent Gelencsér Timi a konditeremből