Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Ilyen szerelmes Stana Alexandra

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Stana Alexandra továbbra is nagyon szerelmes, akárcsak a párja, végtelenül boldogok együtt, immáron hosszú hónapok óta.

Fogalmazzunk úgy, hogy volt némi vihar Stana Alexandra új kapcsolata körül, nem kevés támadást kapott a közösségi médián keresztül. Várható volt, hogy ez fog történni, akárcsak az, hogy idővel erre is ráunnak az emberek.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Szép lassan eltűntek a szapuló hozzászólások és üzenetek, miközben Alexnadra kapcsolata csak egyre erősebbé vált. Egy ideje egyáltalán nem ezzel foglalkozniuk, és szabadon posztolhatnak közösen, sokkal több a pozitív reakció, mint a negatív.

A Dancing with the Stars 3 ideje alatt sem voltak már ilyen támadások, Alexandra maximálisan a versenyre koncentrálhatott. Jól működött a dolog, mert sokáig versenyben volt a partnerével, és a közönség imádta őket.

A hajtós időszak után ismét nyugodtabb hetek jöttek, meghitten élhették meg az első nagy közös karácsonyukat. Egy ideje egy fedél alatt élnek, és úgy tűnik, ez a kapcsolat hosszú távra szól, az égiek is így akarhatják.

A szerelemet is könnyű leolvasni az arcukról, az érintésekről, aminek a követők nagyon örülnek. Egy újabb példa arra, hogy vannak még jól működő kapcsolatok, így azok, akik nemigazán hisznek ebben, inkább folytassák a keresését, mert nem szabad feladni.

Még több bulvár: Schumacher Vanda elárulta, milyen a kapcsolata Nádai Anikóval