Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Conte nem hitt a szemeinek, drámain bukta el a győzelmet a Tottenham (videó)

Fotó: EPA/Isabel Infantes
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Conte kissé felkapta a vizet, miután az utolsó utáni pillanatokban büntetőt ítéltek ellenük, ami után döntetlenre hozta a meccset a Southampton.

Miközben az FA kupában Haaland mesterhármast gurított szombaton, a Premier League-ben is rendeztek mérkőzéseket. Két londoni sztárcsapatnak sem volt szerencséje, ugyanis a Chelsea és a Tottenham ellen is az utolsó pillanatokban egyenlítettek ki az ellenfelek.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Már úgy tűnt, hogy a Chelsea és a Tottenham lesz a befutó, majd jött a pofon a véghajrában. A Premier League-ben nem ritka, amikor kisebb csapatok viccelik meg a nagyokat, ráadásul két olyan gárdáról beszélünk, akik kiesés elől menekülnek.

Nemrég a Southampton a Manchester United ellen is pontot szerzett, amihez kellett egy furcsa kiállítás és több olyan bírói ítélet, amiket sokan erősen megkérdőjeleztek. Ezúttal a Tottenham-ot tréfálták meg, másodpercekkel a lefújás előtt.

A Tottenham nem bírta idegekkel

Az első gól az első félidő hosszabbításában született meg Porro révén, amire Addams azonnal válaszolt a második játékrészt legelején. A 65. percben a gólzsák Kane köszönt be, majd Perisic tette meg ugyanezt kevesebb mint 10 perccel később.

Ekkor úgy tűnt, a Tottenham hozni fogja a 3 pontot, de Walcott a 77. percben visszahozta a meccsbe a Sotont. Sőt, a lefújás előtti pillanatokban büntetőhöz jutott a hazai csapat, és Ward-Prowse nem hibázott.

Ezzel a Tottenham maradt a 4. helyen 49 ponttal az 50 pontos Manchester United mögött, de a Vörös Ördögök két meccsel kevesebbet játszottak. A Soton továbbra is az utolsó helyről várhatja a folytatást, bár azzal talán nem számoltak, hogy az United és a Tottenham sem tudja majd legyőzni őket. Az összefoglaló videót erre a linkre kattintva érhetitek el.