Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Mióta itt jártál:

Videón Haaland újabb őrületes mesterhármasa, most az FA-kupából

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Haaland ismét tonnaszámra gyártja a gólokat, legutóbb az FA-kupában köszönt be három alkalommal a Burnley ellen, akiknek esélyt sem adtak.

Haaland az utóbbi időben sok kritikát kapott, mert leállt a gólgyártással, majd öt góllal üzent a Lipcse ellen a Bajnokok Ligájában. A Manchester City edzője, Guardiola szerint mindig krititálni fogják a klasszis támadót, ha nem lő minden mérkőzésen két-három gólt.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Haaland elárulta, nem emlékszik a góljaira, és nem agyal túl sokat a helyzeteken, hanem azonnal tüzel vagy fejel. Mindez jól működik nála, és szombaton ismét megmutatta, hogy milyen veszélyes a kapu előtt.

A Manchester City az FA-kupában lépett pályára, és egy könnyed 6-0-val léptette tovább magát a Wembley-be. Igen jó esélyeik vannak arra, hogy megnyerjék a sorozatot, amiben top-csapatként még a Manchester United van ott, akik vasárnap a Fulham ellen játszanak a kupában.

Haaland megállíthatatlan

Haaland sokat nem várt a mesterhármasával, a 32. és a 35. percben is eredményes volt. Az első góljánál Alvarez volt az előkészítő, majd pár perccel később Foden adott gólpasszt a magas támadónak.

Az 59. percben pedig megszerezte a mesterhármasát, és ezzel megint csak történelmet írt. Hiába ez csak az első szezonja Angliában, elképesztő mennyiségben termel, és már nem egy mesterhármasa van a City színeiben.

A 62. percben Alvarez is beköszönt De Bruyne révén, míg a 68-ban Palmer volt a gólszerző. Az utolsó gólt Alvarez szerezte, amivel duplázott, akárcsak De Bruyne a gólpasszok számában, így nagyon magabiztosan jutottak tovább.