Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Megvan Sigér Dávid új csapata az NB1-ben

A Ferencvárostól távozott Sigér Dávid elhagyta a fővárost, már nem Budapesten van a klubja, mert Fehérváron folytatja tovább a pályafutását.

Fotó: fehervarfc.hu
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Sigér Dávid egy rendkívül tapasztalt futballista, aki még mindig jó formában van, és 33 évesen bármelyik hazai csapat számára erősítést jelentene. A Debrecen egykori játékosa több magyarországi csapatnál is megfordult 2005 óta, pályafutása csúcsát egyértelműen a Ferencváros jelentette.

Annak ellenére, hogy a válogatottban is szerepelt, soha nem igazolt külföldre. Ritka, amikor egy ilyen tehetséges játékos nem próbálja ki magát külföldön, de a Ferencvárosnál bőven volt arra lehetősége, hogy nemzetközi szinten is felhívja magára a figyelmet. Fontos láncszemként működött a Fradinál, a pályán kívül is. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Nemrég azonban eljött az idő, hogy 2018 óta csapatot váltson, és a Fehérvárhoz szerződött. “A megbeszélések során nagyon jó érzés volt, hogy szívesen látnának Fehérváron. Amikor vendégként itt jártam, mindig jó benyomásokat tett rám a környezet. Örülök, hogy egy nagy presztízsű, erős klubnál folytatom, amely korábban itthon és nemzetközi szinten is szép sikereket ért el, bízom benne, hogy nekem is hasonló eredményekben lesz szerepem ebben az új érában.”- idézte a fehervarfc.hu Sigért.

„Emlékszem, játszottam még a régi stadionban is, Mezőkövesd játékosként, úgy jöttünk Fehérvárra, hogy bekkeljük ki a 0-0-át – majdnem sikerült (nevet – szerk.). Azóta rengeteg minden történt. Nagyon örülök, hogy megérkeztem az NB I-be, átigazolhattam a Balmazújvárosból a Ferencvárosba, jöttek a nemzetközi mérkőzések, a válogatott meghívók – nagyon szép pillanatokra tudok visszaemlékezni.”

Rengeteg energiát érez magában a korábbi válogatott, és úgy érzi, képes még nagy célokért küzdeni, immáron Fehérváron, ahol új otthonra lelhet. „Viszont nem szeretnék itt megállni! Rengeteg energiát érzek magamban, képes vagyok megvalósítani további nagy célokat egy olyan csapatban, ahol ugyanarra vágynak, mint én”

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.