Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Shakira csodás piros ruhájával mindenkit lenyűgözött a Met-gálán

A fotósokat és a rajongókat is elkápráztatta a ruhával.

...svg content...Fotó: Instagram/Shakira
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

A 2024-es, New York-ban megrendezett Met-gálának a Sleeping Beauties: Reawekening Fashion címet adták, a dresscode pedig a The Garden of Time nevet kapta, amely által a sztárok közül sokan virágos ruhakölteményekben érkeztek. Sydney Sweeney is hasonlóképp tett, aki a Miu Miu ruhában úgy festett, mint egy igazi hercegnő, remekül áll neki a fekete és a pasztellkék szín is.

Zendaya egy látványos, kék tüllel és szőlőindákkal díszített Maison Margiela Artisanal ruhában érkezett, amit füstös szemsminkkel, fekete körmökkel, s a ruhához illő fejdísszel egészített ki. Karcsú alakján csodásan mutatott az extravagáns darab, annak láttán kétségtelenül elmondható, hogy a színésznő egy új oldalát tárta fel a közönség előtt. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Később viszont átöltözött, s egy fekete, hosszú uszályos Givenchy ruhában tért vissza, korábbi fejdíszét egy csokor virágra emlékeztető darabra cserélte. Míg Jennifer Lopez áttetsző, strasszkövekkel és gyöngyökkel díszített Schiaparelli ruhában érkezett, amely úgy simult hibátlan alakjára, mintha ráöntötték volna.

A hímzésen faágakra és levelekre emlékeztető minta látható, ami tökéletesen illett az est témájához. De Shakira sem nyúlt mellé, a vörös Carolina Herrera ruha által sokaknak elállhatott a lélegzete. A szoknyarészt oldalt felsliccelték, a dekoltázs mélyen, egyúttal oldalt is kivágott volt, középen pedig egy kristálybross díszítette.

Az ujjak rózsákra emlékeztető fodrokban végződtek, emellett egy hosszú selyemuszály is tartozott a ruhához, amely által még elegánsabb hatást keltett. Az énekesnő mindezt lágyan leomló, hullámos fürtökkel, természetes hatású sminkkel, platformos magassarkúval és gyémántnyaklánccal egészítette ki.