Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Ezekkel a gólokkal búcsúztatta Xavit a Barcelona a Sevilla ellen (videó)

Xavi győzelemmel köszönt el a Barcelonától, miután Laporta, a klub elnöke úgy döntött, hogy kirúgja a spanyolt.

...svg content...Fotó: EPA/Jose Manuel Vidal
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Több fordulat is volt idén Barcelonában, miután Xavi hónapokkal ezelőtt közölte, a szezon végén távozik. Hajthatatlannak tűnt, és azt mondta, akkor is kisétált az ajtón, ha megnyerik a Bajnokok Ligáját, amin sokan felnevettek. A katalánok viszont rengeteget erősödtek a bejelentés után, és reális esélyük lehetett volna a döntőre.

Végül semmit nem nyertek, de legalább meggyőzték Xavit a maradásról. Laporta elnök hosszú heteken át kérlelte, maradjon a klubnál, és így is lett, csak közben adott egy olyan nyilatkozatot a sajtónak, amit nem kellett volna. Az elnök véleménye megváltozott, és maga adta ki az útját a legendának. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Xavi nem haragszik, és tisztázta, szeretne egy nap visszatérni a csapathoz edzőkét, de jelenleg nem tudni, hol folytathatja a pályafutását. Ami biztos, győzelemmel köszönt el vasárnap este a spanyol bajnokság utolsó fordulójában a Sevilla ellen, akik csak a 14. helyen zártak, míg a Barcelona ezüstérmes lett a Real Madrid mögött, akik pedig Kroostól köszöntek el érzelmes formában.

Már a 15. percben vezetéshez jutott a Barca Lewandowski góljával, amire a 31. percben válaszoltak a hazaiak. Végül López gólja döntött az 59. percben Gündogan passzából, amivel behúzták a 3 pontot, de már azelőtt biztos volt a 2. helyük, így legalább a Bajnokok Ligája-indulás biztos a részükről. Az új edző személye is ismert, és nem kizárt, hogy vele még jobban jár a Barcelona.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.