Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

Már azt is tudni, mennyi időre ír alá Xavi utódja a Barcelonánál

Hansi Flick lett a Barcelona új edzője, miután Xavi a nyilatkozatával elintézte, hogy Laporta elnök menessze állásából.

...svg content...Fotó: Unsplash/Ken Russo
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Furcsa helyzet állt elő, mert a Barcelona hosszú heteken át szinte könyörgött Xavinak, hogy gondolja meg magát. Végül sikerrel jártak, Laporta meggyőzte az edzőt, hogy maradjon, majd jött az újabb fordulat. Még két hét sem telt el a bejelentés óta, már arról szóltak a hírek, hogy Xavit kirúghatják.

Egy nyilatkozat verte ki a biztosítékot az elnökségnél, amit nem néztek jó szemmel. Ez pedig Xavi állásába került, és péntek délután bejelentették, nincs tovább, kiadták az úját a nemrég még bajnokságot nyert legendájukat. A részletekről valószínűleg maga Xavi fog beszámolni, mer az utolsó fordulóban még ő ül a kispadon. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Fabrizio Romano közben arról számolt be, hogy új Hansi Flick megkötötte a megállapodást a Barcelonával. A szerződést elfogadták, amit a menedzser és az ügynöke is jóváhagyott. Nem hosszú távra kötelezte el magát, mindössze 2026 júniusáig él a kontraktusa, így ha nem teljesít jól, könnyebben válhatnak meg tőle. Romano megjegyzi, két német asszisztenst hoz magával a Barcelona új edzője a stábba, és már csak a formális aláírások vannak hátra.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.