Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,71 Ft
Euró
385,48 Ft
Font
450,81 Ft
Bitcoin
67,012 $

Schobert Norbi szerint Rubint Réka már 2000-ben havi félmilliót keresett

Schobert Norbi nagyon büszke Rubint Rékára, aki azelőtt is magasan jól keresett, hogy megismerkedtek volna egymással.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Schobert Norbi a TV2-nek adott interjút, melynek ideje alatt sok mindenről beszélt. Őszintén nyilatkozott a gyerekeivel való kapcsolatáról, és természetesen arról is, mennyi mindent köszönhet élete szerelmének, aki továbbra is a legfontosabb személy az életében, és az is marad.

Norbi az interjújában azt mondta, valójában nem 50 felett kezdődik a B-oldal az ember életében, hanem már 35 év után. „Ez az igazság” Ennek kapcsán azt szokta mondani, 50 felett már a B-oldal utolsó három száma szól. 24 évvel ezelőtt, az A-oldal alatt ismerte meg Rubint Rékát egy forgatás miatt, és hamar magával ragadta a személyiség. „Igazi gyémántkövet találtam ott abban a teremben.” Soron kívül Elfogatóparancs kiadását kérte az izraeli miniszterelnök és a Hamász vezetői ellen a Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze

Már akkor több dolog miatt csodálta Rékát, aki 22 évesen is önálló és talpraesett volt. Elárulta, 2000-ben már havi szinten 500 ezer forintot keresett edzőként a felesége, aki napi szinten hat órát tartott. Végül csak 1 évvel később találkoztak újra egy rendezvény miatt, de akkoriban mindketten kapcsolatban voltak.

Ekkor az volt a gondolata, hogy meg kell szereznie Rékát vagy legalább a menedzsere lenne. Először 2002-ben mondták ki egymásnak az igent, azóta nem egyszer tették ezt meg, náluk ez már hagyomány, amin nem szeretnének változtatni. Ami biztosan változott Norbi életében, az az, hogy már nem dolgozik annyit, mint az elmúlt 22 évben, melynek ideje alatt mindenkit le akart fogyasztani.

Megjegyezte, csalódások, kudarcok ide vagy oda, nem akar 53 évesen rokkantnyugdíjas lenni, akit a felesége és a gyerekei tartanak el. „Fontos, hogy a szerepem meglegyen.” Meglepő kijelentést tett, miszerint a három gyermeke nevelésében alig vett részt, mivel napi 16 órát dolgozott, és szerinte, ha Réka nincs, család sincs. „Régen csak egy anyagi támasz voltam a család számára, egy védőbástya.”