Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,35 Ft
Euró
391,02 Ft
Font
457,12 Ft
Bitcoin
56,758 $

Schobert Norbiék és Rácz Jenőék továbbra is nagyon jó barátok

Schobert Norbi és Rácz Jenő számára is fontos a barátság, ami továbbra is tart közöttük, az Alakreform bálon is készült pár közös fotó róluk.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon furcsa lett volna Schobert Norbi fiát látni Rácz Jenő ellen bokszolni, márpedig, ha a 18 éves srác legyőzte volna Istenes Bencét, mindez megtörtént volna. Nem tudjuk, mi lett volna a végeredmény, és az milyen hatással lenne a kapcsolatukra.

Ebben a helyzetben talán jobb, hogy nem találkoztak a ringben, bár Bence szerint Norbi már most erősebbeket ütött, mint Jenő. Kemény mérkőzés volt mindkettő, és szerencsére a vitás felek nemrég kibékültek egymással. Soron kívül Ködbe borult a Balaton hétfő reggel, lenyűgöző felvételen a ködfal

Az sem lehetett kérdés, hogy Norbi kinek fog szurkolni Rubint Rékával és a család többi tagjával. A családfő azonnal üzent Bence vereségét követően, akit sportszerűtlennek tartott, akár ők is bokszolhattak volna egymás ellen, ha Norbinak az egészségügyi helyzete miatt nem kell visszalépnie.

A családból Schobert Lara lehet a következő, aki a Sztárboxban szerepelhet, ami szintén komoly médiafelhajtást generálna. Norbiék és Jenőék legutóbb az Alakreform bálon találkoztak, buliztak, és a közös fotó sem maradhatott el.

„Szívemből kívánom, hogy teljesen felépülj Norbi és támasza légy sokáig Rékának és a gyermekeidnek! Láttam a Hajdú Péter interjúd. Szeretetteljes meghitt ünnepeket kívánok nektek és mindenkinek!” – üzent valaki a bejegyzés alatt.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.