Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,142 $

Schobert Norbi Jr. „26 órás” pizzát készített a szerelmével (videó)

Egyre többet vannak a konyhában a fiatalok, most épp pizzát próbáltak csinálni saját tésztából, de akadtak gondok.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi Jr. és szerelme továbbra is együtt vannak, közösen tervezik a jövőt. Amikor csak tehetik, programoznak,most épp a konyha felé vették az irányt, ami mindig jó móka tud lenni. Természetesen mindenre odafigyelnek, így a szülők is megbíznak bennük, nyugodtan hagyják őket odahaza.

Norbi a videójában elárulta, annyira komolyan vették a pizzakészítést, hogy az általuk meggyúrt tésztát 26 órán át pihenhették odakint. Tették ezt annak érdekében, hogy a lehető legjobb pizzatésztával álljanak elő a konyhában, ami azért az ízben is vissza tud köszönni, és aki már evett ilyen pizzát, az pontosan tudja. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

A videóban látni, hogy hamar rájöttek a fiatalok, hogy valami nem stimmel, valamit nem jól csinálhattak, mert 26 órás pihentetést követően sem stimmelt az állag. „Itt már éreztük, hogy valami nem lesz jó.” – jegyezte meg Norbi. „Az első pizzánk!” Szándékosan nincs rajta feltét, csak fokhagymás olívaolajjal kentük meg.”

A következő jelenetben már hallani is az elkészült pizzán, hogy nem sikerült. Megkopogtatták a tejét, majd az oldalát is, aminek a végén csalódniuk kellett. Viszont nem adták fel, és úgy döntöttek, hogy megpróbálják még egyszer, ha már volt elegendő tésztájuk az este folyamán, míg a szülők egy gálán vettek részt, ahol Schobert Lara is jelen volt.

Az utolsó pizza szerencsére jobban nézett ki, addig összességében csak a feltétet tudták enni, az volt ehető. Gyakorlásnak viszont mindenképpen jó volt, és biztosak vagyunk benne, hogy az új próbálkozás sokkal jobb utat vehet a konyhában, mert pizzát készíteni valóban nem egyszerű. Norbiék videóit erre a linkre kattintva nézhetitek meg a pizzakészítésről, és a véleményekről.