Dollár
395,98 Ft
Euró
403,24 Ft
Font
477,71 Ft
Bitcoin
23,520 $

Schobert Norbi szerint Berki Krisztián nem ezt érdemelte, Hajdú Péter és ByeAlex is reagált a halálhírre

Fotó: Instagram/Berki Krisztián
not image

Takács Petra

2022. május 6. - 12:57

Egyre többen reagálnak Berki Krisztián tragikus gyászhírére, ami sokakat meglepett, mert semmilyen előjele nem volt annak, hogy mindez bekövetkezhet.

Berki Krisztián fiatalon, mindössze 41 évesen, pár hónappal a 42. születésnapja előtt távozott az élők sorából. Tele volt tervekkel, és igyekezett minél több időt eltölteni a két kislányával, akiket nagyon szeretett.

Második kislánya csak pár hónappal ezelőtt született, így ő nem emlékezhet majd az édesapjára, míg a nagyobbik lánya nagyon is, akivel rengeteg közös emlékük volt, és különleges kapcsolatot ápoltak egymással.

Mazsi egy ideje nehéz időszakon ment keresztül, hiszen a gyereknevelés soha nem könnyű, illetve a házassága megmentésén is dolgozott. Igyekeztek megoldani a problémáikat, visszatalálni a helyes útra, ám Krisztián halálával ez már soha nem történhet meg.

Nem semmi: megérkezett Majka új Mercedese

Mazsi is megerősítette a tragédiát, majd röviddel után Krisztián édesanyja is nyilatkozott, aki szívmegállásról beszélt. A rendőrség kábítószergyanús anyagokat talált a helyszínen, sokkalt többet azonban nem tudni, míg a Tények egy szomszéd elmondása alapján úgy tudja, hogy Krisztián öngyilkosságot követhetett el.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.