Dollár
432,02 Ft
Euró
423,49 Ft
Font
482,76 Ft
Bitcoin
20,033 $

Berki Mazsi megerősítette Krisztián halálát, aki ezt posztolta a tragédia előtt

Fotó: Instagram/Berki Krisztian
not image

Takács Petra

2022. május 6. - 11:12

Nem sokkal azután, hogy kiderült, Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt, Berki Mazsi megerősítette, igaz a hír, a férje már nincs többé.

Először csak arról kezdtek el cikkezni, hogy rendőrök lepték el Berki Krisztián lakhelyét, többen már akkor rosszat sejthettek. Miután szinte mindenki megjelent, csak Krisztián nem, az embereknek furcsa érzései támadhattak.

Soron kívül Oroszország kizárólag a saját feltételei szerint hajlandó kivonulni Ukrajnából

Röviddel ezután megerősítették, hogy az egykori futballista és médiasztár tragikus hirtelenséggel elhunyt, mindössze 41 éves korában, pár hónappal a 42. születésnapja előtt. Magyarország egyik leghíresebb sztárjáról van szó, akit sok támadás ért a karaktere miatt, plusz ott volt a buszos ügy, ami ezek után már soha nem lesz téma.

Mazsi és Krisztián évek óta voltak házasok, de egy ideje küzdeniük kellett egymásért, a házasságukért. A médiasztár külön költözött a feleségtől, majd közösen, a pár hónapja született kislányukkal Mexikóba utaztak, ahol nagyon jól érezték magukat.

Akkor úgy tűnt, rendeződött a kapcsolatuk, majd újra pletykálni kezdtek róluk, mert ismét hiányoztak a közös posztok. Ma reggel pedig érkezett a hír, hogy Krisztián életét vesztette, bár egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.