Dollár
432,11 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
20,035 $

Nem semmi: megérkezett Majka új Mercedese

Fotó: Instagram/Majoros Péter
not image

Hujber Dávid

2022. május 6. - 09:16

A híres rapper igazi luxusban érezheti magát, és már újra idehaza rója az utakat, nehéz lehetett elhagynia a csodálatos és napfényes Las Vegast.

Korábban már több alkalommal is beszámoltunk arról, hogy Majka az Egyesült Államok felé vette az irányt, ahol nagyon jól érezte magát. A barátaival közösen ment kártyázni a kaszinók fellegvárába, ami egyúttal világhírű is

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

Természetesen Las Vegasról van szó, egy olyan városról, amit a sivatag közepén hoztak létre. Minden a szerencsejátékról szól Vegasban, számos legenda kering róla a régi maffiakorszak miatt, egészen érdekes sztorik ezek.

Sok ember álma az, hogy egy nap eljusson erre a felfoghatatlan helyszínre, még azoknak is, akik nemigazán szeretik a szerencsejátékot. Ugyanakkor képtelenség nem játszani pár partit, mert valóban magával ragadja az embert a környezet.

Metzker Viki combfixben, nagyon forró

Majka is nagyon jól érezte magát, valószínűleg sok remek emléket gyűjtött, és kissé fájó szívvel búcsúzhatott. Sosem könnyű távozni, ha az ember megszereti Vegast, és valljuk be, nem nehéz megszeretni ezt a várost.

Lapozó: 1 2