Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,32 Ft
Euró
393,00 Ft
Font
459,69 Ft
Bitcoin
67,275 $

Saurez megint betalált, mégsem nyertek Messiék (videó)

Ugyan Suarez gyártja a gólokat, a győzelmek nem jönnek Miamiban, ami leginkább Messi távollétének tudható be.

Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Inter Miami nagy üzletet csinált Suarez leigazolásával, és jobb nem belegondolni abba, mi lenne, ha a Barcelona legendája nem szerződik át az MLS-be, mivel sorra lövi a gólokat, de így sem tudnak dominálni. Ráadásul Messi sérült, nem játszhat, ami erősen rányomja a bélyegét a teljesítményükre.

Legutóbb hazai pályán léphettek pályára a NY City ellen, ami 1-1-es döntetlent hozott. Egyik fél sem tudott örülni ennek, főleg Suarez, aki egymaga eldönthette volna a mérkőzést, viszont a kapus rendre kifogott rajta. A 14. percben köszönt be, amire 20 perccel később válaszoltak a vendégek, és több gólt már nem láthattunk. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Ezzel a pontvesztéssel az Inter Miami elvesztette az első helyét a tabellán, a keleti főcsoportban, ráadásul úgy, hogy körülöttük mindenki egy meccsel kevesebbet játszott. 11 pontot gyűjtöttek 7 meccs alatt, ami igencsak vérszegény teljesítmény, és a két döntetlen mellett két vereséget is számolnak.

Nagyon hiányzik Messi játéka Miamiból, akik legközelebb a Concacaf-bajnokok kupájában, annak negyeddöntőjében lépnek pályára április 4-én, csütörtökön, majd ismét hazai pályán fognak játszani a Colorado ellen, három nappal később.