Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,35 Ft
Euró
391,02 Ft
Font
457,12 Ft
Bitcoin
56,758 $

Kiderült, hova utaztak születésnapozni Sarka Katáék

Már tudni, hol ünneplik meg Rogán-Gaál Cecília különleges születésnapját a barátnők, akik már nagyon várhatták ezt az utat.

Fotó: Sarka Kata, a Magyarország Szépe versenyigazgatója, licensztulajdonos, a zsűri tagja (k) és Jákob Zoltán, a Crystal Nails tulajdonosa, zsűrielnök (b) a Magyarország Szépe Miss World Hungary verseny döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2023. június 11-én. A szépségverseny győztese képviselheti Magyarországot a nemzetközi Miss World világdöntőn. MTI/Vasvári Tamás
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Az embernek mindig vannak irigyei, ha szép, sikeres és csinos. Sajnálatos módon az emberek egy része így működik, és ez a közösségi média elterjedésével csak tovább erősödött, napról napra egyre rosszabb a helyzet.

Komoly támadásokat kapnak a hírességek, a sztárok, a világsztárok. Nem kímélik őket, már Magyarországon sem, ahol sokan csak arra utaznak, hogy megpróbálják elrontani mások kedvét, ami beszédes. Soron kívül Ködbe borult a Balaton hétfő reggel, lenyűgöző felvételen a ködfal

Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília is regényeket tudna írni ezekről az emberekről, de szerencsére nem mennek bele a vitákba. Háromgyermekes édesanyaként van jobb dolguk is, és nem hagyják, hogy ez a fajta toxikus légkör hatással legyen rájuk.

Ez a lehető legjobb döntés, minden más csak rossz utat jelent. Mint arról korábban beszámoltunk, Kata és barátnői repülőre szálltak, és egy nagyon különleges város felé vették az irányt, hogy megünnepeljék Rogán-Gaál Cecília születésnapját.

Már azt is tudni, hogy Rómába utaztak, ami valóban a világ egyik legcsodálatosabb városa. Megunhatatlan, és úgy tűnik, Katáék is így vannak ezzel, akik sorra posztolják ki magukról az ünnepi fotókat, amiket erre a linkre kattintva érhettek el korlátozott ideig.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.