Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,28 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
57,362 $

Sarka Kata maga a letisztult elegancia (fotóval)

Sarka Kata rendkívül jól érzi a divatot, az ahhoz köthető finomságokat, melyek tökéletesen tükrözik a személyiségét.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Sarka Kata hazánk egyik legismertebb híressége, immáron hosszú évek óta. Azon kevesek egyike, aki kerüli a botrányokat, nincs is szüksége rá, mert így is sokan követik a közösségi médiában, ahol számos divattal kapcsolatos posztot oszt meg.

A legtöbb esetben a sztorik között aktív, betekintést adván a mindennapjaiba. Mindezt igényes formában mutatja meg, nem kevés olyan hírességről tudunk, akik tanulhatnának tőle, többek között ezen a területen is. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Ugyan Kata imádja a sportokat, a sportolás nagy szerelmese, az öltözködésében sokkal inkább a letisztult elegancia mutatkozik meg. Egyes sztárok külön szakemberrel dolgoznak együtt, hogy összeállítsák a napi szettjeiket, addig Katánál ez önmagából jön.

Ez egy olyan veleszületett tehetség, amiért sok nő hálás. Nyilván ezt is lehet fejleszteni, mint a legtöbb dolgot, de a velünk született tulajdonságok azok, amik igazán meghatároznak bennünket, kívül és belül egyaránt.

Kata hétvégén mikuláspartin járt, és abszolúte hozta a tőle megszokott szintet. Ügyesen kombinálta a színeket a sötéttel, ugyanis ebben az időszakban javarészt ezek hangsúlyosak, kiegészülve egy szintén divatos táskával. A Katáról készült fotót erre a linkre kattintva érhetitek el, nézhetitek meg korlátozott ideig.