Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,28 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
57,362 $

Sarka Kata farmerben is nagyon erős, egy fotó a kulisszák mögül

Sarka Kata formája példaértékű, nemcsak a saját korosztályában, hanem a többgyermekes édesanyák között is.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Aki kicsit követi Sarka Kata életét, az tudhatja róla, hogy fontos számára a lélek ápolása, mely nélkül az életünk mit sem érne. Ez alapjaiban határozhatja meg azt, hogy kik vagyunk, mit teszünk, hogyan éljük meg az életünket.

Miután Kata három gyermek édesanya, a többségnél jobban oda kell figyelnie a lelkére, hiszen anyának lenni nem a legkönnyebb feladat, még akkor sem, ha van segítsége az embernek. Katában megvan az a fajta női erő, ami segíthet neki átlendülni az esetleges mélypontokon. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Soha nem halljuk őt panaszkodni, ez nem az ő stílusa, igyekszik minél pozitívabb lenni az emberek felé. Ez már önmagában nagy kincs, és egy olyan tulajdonság, amit nemtől függetlenül mindenki átvehetne.

Kata egy végtelenül egészségtudatos nő, és ez nemcsak a sportban nyilvánul meg. Mint azt fentebb említettük, a lélek ápolására is figyelmet fordít, és amikor ez egyensúlyba kerül, az a formán is megmutatkozik.

Ritkában láthatjuk farmerben, így emiatt is extrák azok a fotók, amik ebben a formában készülnek róla. Az év egyik legjobb felvétele látott napvilágot Katáról, akiről a fotót erre a linkre kattintva nézhettek meg korlátozott ideig.