Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Mindenkit lenyűgöztek Sarka Kata és barátnői a nagy gálaesten (fotók)

Látványos fotók készültek Sarka Katáról és barátnőiről, akik rendkívül csinosak és trendiek voltak a Femcafé gáláján.

Fotó: Nagypál Krisztina, a Magyarország Szépe – Miss World Hungary 2019. évi győztese (b) és Sarka Kata versenyigazgató a Reed Luxury Hotel & Bistro szálloda ünnepélyes megnyitóján Siófokon 2023. május 30-án. A szállodában megnyílt a Magyarország Szépe verseny felkészítő tábora. MTI/Vasvári Tamás
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

A női erőt soha nem szabad alábecsülni, ami mindennél jelentősebb. Azok, akik lebecsülik a nőket, erősen tévednek és bizonyos idő után rá is ráeszmélnek arra, mekkorát hibáztak, ami néhol sokba kerül.

Ez az élet szinte minden területén visszaköszön, rengeteg erős nőt ismerhetünk, akik példaként szolgálnak. A közösségi médiában is jelen vannak, akiket sokan követnek, így igen nagy a befolyásuk. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Sarka Kata megkérdőjelezhetetlenül az egyik legismertebb híresség, aki nemcsak édesanyaként, családanyaként, hanem üzletasszonyként is sikeres. Háromgyermekes édesanyaként nem sok szabadideje van, így számára még fontosabb kihasználni ezt.

Gyakran láthatjuk a barátnőivel, akikre számíthat, akárcsak a családjára. Imádnak együtt sportolni, nyáron általában sokat futnak odakint, amire mostanában nincs túl sok lehetőség, de pár hónap múlva már úton lesz a nyár.

Mint arról korábban beszámoltunk, Kata és egyik legjobb barátnője, a szintén nagyon sikeres és rendkívül csinos Rogán-Gaál Cecília is részt vettek a Femcafé gélestjén, ami az inspiráló nőkről szólt.