Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Sarka Kata megmutatta, hogyan nézett ki 21 évesen

Sarka Kata megmutatta, hogyan nézett ki 21 esztendősen, teljesítve ezzel a legújabb népszerű kihívást.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Sarka Kata mindig is egy végtelenül csinos, dekoratív, intelligens és céltudatos nő volt. Ez most sincs másképp, és háromgyermekes édesanyaként bizonyítja, hogy nincs lehetetlen, ezzel együtt az üzleti világban is sikeres. Sokan azt gondolják, hogy az anyaság kizárólag lemondásokkal jár, de ez messze nincs így.

Sok függ attól, milyen támogató a társunk, és mennyire vagyunk boldogok. Ha ezek a dolgok adottak, akkor gyereknevelés mellett is bármit elérhet az ember, és Kata pontosan ezt bizonyítja, aki kivételes génekkel rendelkezik, nemigazán látni rajta az idő múlását. Azok táborát erősítjük, akik szerint Kata valójában szebb, mint eddig bármikor. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Egy igényes nőnek mindig jól áll az idő múlása, és Sarka Kata évről évre új szintre kerül. Semmi oka aggódnia a 40-es évei előtt, akárcsak Rogán-Gaál Cecíliának, a legjobb barátnőjének, aki ugyancsak három gyermeket nevel és szuper-fitt. Alig pár év van Kata és Cecília között, így a korkülönbség sem jelenthet gondot a barátságukban.

Kata extrán fitten tartja magát, idén különösen. Ekkora lendülettel talán még nem vágott neki egy új esztendőnek, ami nyilván a formáján is meg fog mutatkozni, függetlenül attól, hogy eddig is az egyik legcsinosabb hírességnek tartották. Kata a közösségi médiában is aktív, és most eleget tett egy felkérésnek, egy új trendnek.

Egyre több híresség mutatja meg magát 21 évesen, amit számukra is érdekes lehet látni. Kata anno a modellszakmában is dolgozott, és azok sincsenek kevesen, akik szerint akár szépségkirálynő is lehetett volna. Sok dicséretet kap, és ez már 21 évesen is így volt, karrierje első felében. Kata fotóját erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.