Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Továbbra is küzdenek a sápi vonatbalesetben megsérült mozdonyvezető életéért

Az orvosok minden lehetséges eszközt megragadnak arra, hogy megmentsék a sápi vonatbaleset egyetlen életveszélyes sérültjét, a vétlen mozdonyvezetőt.

Fotó: Facebook/MÁV
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Újabb felvételek láttak napvilágot a sápi vonatbaleset helyszínéről, az összeroncsolódott mozdonyokról. Később kiderült, hogy a vétlen mozdonyvezető, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett, 3 és fél órán át volt a roncsok között.

Az ilyen súlyos esetekben nem lehet csak úgy kiemelni a sérültet, mert azzal nagyobb kárt okozhatnak a szervezetében, akár el is vérezhet. Az egységek végül átadták a sérültet a mentőknek, akik Debrecenbe szállították, majd megoperálták. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Pontos információk nincsenek arról, milyen sérülései vannak a mozdonyvezetőnek, illetve teljesen felépülhet-e a jövőben. Most az a legfontosabb, hogy életben tartsák, miután még mindig életveszélyes az állapota.

Az M1 híradójában elhangzottak szerint a vétlen mozdonyvezető átesett egy operáción és jelenleg az intenzív osztályon kezelik. Az MTI a híradóra hivatkozva megjegyezte, három sérült már elhagyhatta a berettyóújfalui Gróf Tisza István Campust, egy beteget pedig a traumatológiai osztályon ápolnak.