Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Közeli felvételeken a súlyos sápi vonatbaleset végeredménye

Ezek a közeli felvételek is megmutatják, hogy mennyire súlyos lehetett a helyzet, ráadásul az életveszélyes sérült az a mozdonyvezető, aki semmiről sem tehetett.

Fotó: Facebook/MÁV
Baleset

Hujber Dávid

Szerkesztő

Megrázó, ami Sápon történt, amikor is egy tehervonat és személyvonat ütközött össze egymással frontálisan. Hamar kiderült, hogy nem technikai hiba okozhatta a balesetet, mivel minden jól működött a vonalon.

Időközben Lázár János is nyilatkozott a súlyos vonatbaleset kapcsán, amiről egyre több információ lát napvilágot. Még mindig vannak kérdések, viszont az idő múlásával egyre kevesebb van belőlük, köszönhetően a szakértők bevonásával zajló hatósági vizsgálatnak. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

A kár jelentős a vonalon és a mozdony is súlyos károkat szenvedett, amit egy ideig biztosan nem lehet újra szolgálatba helyezni. Az első videofelvételek is megrázóak voltak, és azt is elárulták, órákon át mentették az életveszélyes sérültet.

Több mint 3 órán át dolgoztak a szakemberek azon, hogy biztonságos módon ki tudják emelni a sérültet az összeroncsolódott mozdonyból. Az életéért küzdenek az orvosok Debrecenben, ahol minden szükséges ellátást megkap.

A Máv közeli felvételeket osztott meg a becsapódás helyszínéről, és arról az összeroncsolódott mozdonyról, amiben megsérült a vétlen mozdonyvezető. A 28 vagonból álló, 440 méter hosszú és 2150 tonnás tehervonat a vörös jelzőt túlhaladva, szemből rohant be az állomási peron mellett várakozó, Püspökladányba tartó személyvonatba.