Dollár
423,92 Ft
Euró
412,75 Ft
Font
461,42 Ft
Bitcoin
19,511 $

Sánchez megkapta a magáét a kifakadása után egy volt Man United játékostól

not image

A T-800-as

2020. szeptember 7. - 10:50

Mint az várható volt, nem váratott sokat magára az, hogy páran reagáljanak Alexis Sánchez kifakadására, aki már az első edzés után távozni akart Manchesterből.

Mint az várható volt, nem váratott sokat magára az, hogy páran reagáljanak Alexis Sánchez kifakadására, aki már az első edzés után távozni akart Manchesterből.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

Sokak számára nem volt szimpatikus az a hozzáállás, amit Sánchez mutatott a Manchester Unitednél. Mint az nemrég kiderült, a chilei klasszis már az első edzése után vissza akart térni Londonba az Arsenalhoz.

Mindezt tette úgy, hogy valóban csak egy edzésről volt szó, miközben a heti fizetése több mint 500 ezer font volt. Ez a fajta kifakadás csak még nagyobb ellenszenvet váltott ki a rajongók körében, és a csapat korábbi játékosai sem hagyták szó nélkül a dolgot.

Fogalmazzunk úgy, hogy nem sokan sajnálták a 31 éves világsztárt, amiért saját maga döntött a távozás mellett Londonban, és írta alá a rekordfizetését, miközben a világ egyik leghíresebb klubjához kerülhetett.

A Manchester United egykori hátvédje, Rafael sem tudott szótlanul elmenni a nyilatkozat mellett. Röviden, de annál frappánsabban reagált, amiről a goal.com is beszámolt. A brazil finoman utalt rá, hogy talán paranormális tevékenységek zavarhatták a chileit abban, hogy jól játsszon az Old Traffordon.

„Talán látott egy szellemet és megijedt, ami magyarázatot ad arra, hogy miért játszik minden alkalommal ilyen rosszul.” – szúrt oda az Instagramon a 30 éves futballista, akit szintén nem győzte meg különösebben Sanchez.

A térdsérülése miatt 3 hónapra partvonalra is került Sanchez először kölcsönbe került az Interhez, majd az olaszok megvásárolták őt, miután elégedettek voltak a teljesítményével. Három évre írt alá a legendás olasz klubbal.

„Sikerre éhes vagyok, és nyerni akarok. A célom az, hogy minden rajongót boldoggá tegyek Amiatt vagyok itt, hogy nyerjek, és boldog vagyok, hogy itt maradhatok az Internél.” – mondta a hivatalos nyilatkozatában Sanchez.

Nézzük, mit hoz Messi számára a jövő a Barcelonánál, ahonnan távozni akart