Dollár
424,06 Ft
Euró
412,89 Ft
Font
461,74 Ft
Bitcoin
19,535 $

Sanchez már az első edzés után el akarta hagyni a Manchester Unitedet

not image

A T-800-as

2020. szeptember 4. - 22:01

Nem kérdés, hogy Alexis Sanchez minden idők egyik legköltségesebb és legrosszabb igazolása volt a Manchester Unitednek, akik nagyon megbánták a dél-amerikai szerződtetését, és ez visszafelé is igaz.

Nem kérdés, hogy Alexis Sanchez minden idők egyik legköltségesebb és legrosszabb igazolása volt a Manchester Unitednek, akik nagyon megbánták a dél-amerikai szerződtetését, és ez visszafelé is igaz.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

A 31 éves játékos 2011 és 2014 között a Barcelona egyik legnagyobb sztárja volt, majd a Premier League-ba költözött, ahol az Arsenal játékosaként rúghatta a bőrt. 2018-ig volt Londonban, majd sokak nagy meglepetésére a Manchester Unitedhez került.

Úgy tűnt, hogy a „vörös ördögök” hatalmasat fognak a klasszissal, aki azonban nagyon nem érezte otthon magát az Old Traffordon, és a rendszer sem feküdt neki. A lehetőséget megkapta, de nem tudott élni vele, majd a kölcsönadása után eladták az Internek.

Rengeteg pénzt bukott rajta a United, akik heti szinten több mint 5 ezer fontot fizettek a játékosnak, aki beismerte, már az első nap után el akarta hagyni Manchestert, és erős honvágyat érzett az Arsenal iránt.

A goal.com a cikkében egy igen őszinte vallomásról ír Alexis kapcsán, aki nagyon hamar érezte, hogy nem fogja élvezni minden idők egyik legnagyobb klubjánál az életet, és az ott eltöltött időt. Egyszerűen nem érezte a csapategységet, és a rendszer egyáltalán nem feküdt neki.

„Az első edzés után sok mindenre ráeszméltem. Hazajöttem, és megkérdeztem a családomat, valamint a menedzsmentemet, hogy nem tudnám-e felbontani a szerződést és visszatérni az Arsenalba. Valami nem működött számomra, de akkor már aláírtam.”

„Teltek a hónapok, és továbbra is ugyanazt éreztem. Akkoriban még nem voltunk egységesek. Az újságírók is anélkül beszéltek, hogy tudták volna ezt, és ez fájt. A volt játékosok is beszéltek, és fogalmuk nem volt arról, hogy mi történik a klubon belül. Ezzel engem is bántottak.”

„Egy játékos a belső környezettől is függ, mert egy családot kell alkotniuk. Nem voltunk ilyenek, és ez a pályán is tükröződött. Ha valakit hibáztatni kellett, akkor az én voltam. Önkritikus vagyok, és jobban kellett volna játszanom, de mindig engem hibáztattak, még akkor is, ha néhány percig voltam a pályán.”

Sanchez 45 alkalommal kapta meg a lehetőséget, és mindössze öt gólt szerzett, és kilenc gólpasszt adott. Ez a statisztika igencsak elmaradt ahhoz a 80 gólhoz képest, amit az Arsenalnál ért el a 166 meccs alatt.