Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Lenyűgözően néz ki Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi egymás után adja a nagy koncerteket, és az Arénában is ugyanazt a szintet hozza, mint bárhol, minden kétséget kizáróan nemzetközi szint.

Fotó: Rúzsa Magdi énekel az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 11-én. A 45. EFOTT-fesztivált augusztus 11-15. között rendezik a Velencei-tó északi partján fekvő településen. MTI/Vasvári Tamás
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Rúzsa Magdi is azon tehetségek közé sorolható, aki ha az USA-ban válik sztárrá, valószínűleg ma már egy ideje világsztár lenne. Sokat számít, mely kontinensen születik az ember, és ez a zeneiparban sincs másképp. Ugyanakkor Magdi sosem panaszkodott bármire is, nagyon elégedett a karrierjével, ami szintén különleges.

Hálásak lehetünk, hogy a honfitársunk és magyar nyelven énekel, nem angolul. Nincs szebb nyelv a magyarnál, mely rendkívül kifejező, és Magdi tökéletesen adja át ezeket az érzéseket a színpadon. Nem mellesleg a háromgyermekes édesanya lenyűgözően néz ki, és még mindig rendkívül fiatalos. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Az egyik legkülönlegesebb énekes Európában, amit már nem egyszer bizonyított. Az Arénában is több különleges, amit előad, és nem tesz különbséget a helyszínek között, ugyanazzal az átéléssel énekel egy kisebb színpadon is. Többek között ezt is nagyon kedveljük benne, és amikor tehetjük, ott vagyunk a koncertjein.

Magdi egyedisége valójában a természetességében rejlik, mert semmivel sem akar többnek látszani. Egyszerűen önmaga, nem áll be semmiféle sorba, csak énekel, ráadásul egy olyan hangszínen, amit egymillió közül is megismernénk. Ez az egyedi hangszín szó szerint aranyat ér, és sokakra gyógyító hatással van.

Mint mindig, most is nagyon csinosan jelentkezett be, és ne feledkezzünk meg a többiekről sem, mert egy igazán jó stábbal dolgozhat együtt. Amikor valaki sikeres, egy nagyon összetartó stáb dolgozik mögötte, akik fontos láncszemként működnek, és ez a siker természetesen közös, amiből lesz még jó pár.

Bejelentették az RTL+ Bajnokok Ligája csapatát, ők a műsorvezetők

Mint ismeretes, a következő szezontól már az RTL+ lesz az UEFA Bajnokok Ligájának otthona.