Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,38 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,33 Ft
Bitcoin
65,928 $

Rossi megerősítette, Szoboszlai nincs 100%-os állapotban

Marco Rossi nem titkolja, Szoboszlai Dominik jelenleg nincs 100%-os állapotban, amit többen kiszúrtak a pályán a skótok elleni meccs alatt.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik a mérkőzésen megsérült Varga Barnabás mezében ünnepli a csapat győzelmét a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzés végén a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A magyar válogatott közel került a továbbjutáshoz az Európa-bajnokságon Skócia legyőzésével. Rengeteg minden történt az este alatt, Varga Barnabás félelmetes sérülést szenvedett, de az állapota már stabil, viszont számára véget ért a torna.

Ezt Rossi szövetségi kapitány erősítette meg, miután Varga arccsontja eltört, így csak a háttérből figyelheti tovább az eseményeket. Jelenleg az sem kizárt, hogy meg kell operálni, ami azt eredményezheti, hogy egy ideig maszkban lesz kénytelen játszani. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Szoboszlai kapcsán beszélt Rossi arról, hogy nincs 100%-os állapotban, nem teljesen fitt. Elárulta, izomfájdalmakkal küzd, emiatt sem edzett a német és a skót meccs között, csak regenerációs munkát végzett.

Megjegyezte, a rajta elvégzett sorozatkezelések tették lehetővé, hogy Skócia ellen ott lehetett a pályán, és mindenképpen ez volt a terve, mert Rossi szerint Szoboszlai nélkül nincs magyar válogatott. Az utolsó 10 perc előtt le akarta hozni, mert fáradtnak tűnt, ugyanakkor Dominik egy olyan játékos, akiben benne van a váratlan és a gól.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Magyar Péter tagadja, hogy vezetőnek és politikusnak készült volna

Magyar Péter most azt állítja, vezetőnek és politikusnak sem készült, amiben sokan kételkednek, látván azt, hogyan építette fel magát.