Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Rossi a magyar futball legendáiról is beszélt, magáról viszont szerényen nyilatkozott

Megtiszteltetésnek tartja, hogy szövetségi kapitányként a magyar futball legnagyobb legendái között tartják számon a nevét.

Telki, 2024. március 25. Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján a másnapi, Koszovó elleni felkészülési mérkõzés elõtt a telki edzõközpontban 2024. március 25-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Marco Rossi óriási büszkeségnek tartja, hogy a válogatott mérkőzések tekintetében a keddi, Koszovó elleni felkészülési mérkőzésen utoléri a 61 mérkőzésen dirigáló Mészöly Kálmánt a szövetségi kapitányok örökrangsorában.

„Tudom, hogy a magyarok szívében milyen helyet és tiszteletet vívott ki. Többször találkoztam vele, de inkább a fiát, Gézát ismerem. Hatalmas megtiszteltetés harmadiknak lenni Baróti Lajos és Sebes Gusztáv mögött, akik a magyar futball legnagyobb legendái közé tartoznak” – fogalmazott. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

„Nem hasonlítanám magamat hozzájuk, de hatalmas dolog, hogy megközelítem őket a mérkőzések számában” – tette hozzá Marco Rossi, aki 2018. június 19-én vette át a magyar válogatott irányítását, azóta pedig már a második Európa-bajnokságára készül a csapattal.

Rossi az elmúlt csaknem hat év alatt számos komoly sikert ért el a válogatottal, ezek közé tartozott a Nemzetek Ligája A-divíziójában történő bennmaradás, melynek során Németországot is legyőzték, Angliát pedig oda-vissza megverték.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.