Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Rossi félidei dorgálása is kellett a válogatott újabb győzelméhez

Magyarország 14 mérkőzés óta veretlen, a Koszovó elleni mérkőzésnek azonban vannak tanulságai.

Budapest, 2024. március 26. A gólszerzõ Nagy Zsolt (b3) a Magyarország - Koszovó barátságos labdarúgó-mérkõzésen a Puskás Arénában 2024. március 26-án. Mellette Loic Nego (b), Kleinheisler László (b2) és Szalai Attila. MTI/Illyés Tibor
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Marco Rossi némileg felforgatta a csapatot a Törökország elleni kezdőhöz képest, ám ennek kényszerű okai is voltak, Orbán, Kerkez és Sallai kisebb sérülés miatt nem lehetett ott a pályán. Az első félidő nem is úgy sikerült, ahogy azt a kapitány elvárta, erről Szalai Attila beszélt a Mandinernek.

„Nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy szerettük volna, de a szünetben sikerült rendeznünk a sorokat és a második félidőben már javuló teljesítményt nyújtottunk. Örülök, hogy kapott gól nélkül tudtuk lehozni a mérkőzést és nyertünk” – fogalmazott, hozzátéve, hogy az első félidőben hiányzott belőlük az agresszivitás. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

„Nem volt boldog a mester, a szünetben kaptunk egy komoly fejmosást, de ennek meg is lett az eredménye. Változtattunk a letámadásunkon, feljebb toltuk a védekezést, így a csatáraink is szabadabban mozoghattak elöl” – tette hozzá Szalai, aki úgy vélekedett, hogy a magyar válogatott Koszovó ellen is egységes csapat képét mutatta.

„Elég jól néz ki ez a 14 meccses veretlenségi sorozat, nagy céljaink vannak csapatként, és azért dolgozunk, hogy ilyen egységesen tudjunk haladni a továbbiakban is” – mondta a Freiburgban kölcsönben szereplő játékos, aki a saját karrierjére is kitért a nyilatkozatban.

„Sajnos a klubomban jelenleg nehezebb időszakban vagyok, kevesebbet játszom, de mentálisan mindig is erősnek tartottam magam. Igyekszem ebből is a legjobbat kihozni, minden nap azért dolgozom, hogy készen álljak” – mondta Szalai Attila.

Egy több mint érdekes és izgalmas interjú készült Szoboszlai Dominikkel

Exkluzív interjút adott Szoboszlai Dominik a Spíler 1 TV-nek, amit szombat este vetítenek le.