Clouds
21 Budapest
Dollár
353,11 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
434,78 Ft
Bitcoin
27,406 $

Ronaldo csapatának nagy riválisához igazolhat Hazard

London, 2021. május 5. Andreas Christensen, a Chelsea (b) és a Eden Hazard, a Real Madrid játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája elõdöntõjének visszavágó mérkõzésén a londoni Stamford Bridge stadionban 2021. május 5-én. MTI/EPA/Neil Hall
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A belga játékos napokkal ezelőtt még cáfolta, hogy napirenden lenne a távozása.

Eden Hazardot az elmúlt évek legrosszabb igazolásaként tartják számon a Real Madridnál megítélésén pedig csak tovább ront, hogy annak idején klubrekordnak számító összeget fizettek érte a Chelsea csapatának.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Habár néhány nappal ezelőtt Hazard, és a Real Madrid mestere, Carlo Ancelotti is elmondta, hogy megvan közöttük a kölcsönös tisztelet, a játékidő témája így is tabunak számít, ami sokatmondó a belga jövőjét illetően.

Habár Hazard szerint nem téma a távozása, a diplomatikus válasz ellenére minden bizonnyal hamarosan távozik a Real Madridtól, már csak az a kérdés, hogy ez idény nyáron, vagy jövőre következik be.

Amennyiben a Real Madrid legalább valamennyit szeretne viszontlátni a százmillió eurós kiadásából, úgy már ezen a nyáron el kellene adniuk a belgát, akiért valahol 5-10 millió euró körüli összegre számíthatnak.

Az egyik legesélyesebb kérő a szaúdi ligában vitézkedik, az Al-Ittihad jelenleg Ronaldóék előtt van a tabellán, és az Al-Nasszr csapatához hasonlóan külföldi veteránokkal szeretnének erősíteni a jövőben – írja a Fichajes.