Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Ancelotti a gyerekeihez hasonlította Hazard-ot, ám van közöttük egy tabutéma

London, 2021. május 5. Cesar Azpilicueta, a Chelsea (j) és Eden Hazard, a Real Madrid játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája elõdöntõjének visszavágó mérkõzésén a londoni Stamford Bridge stadionban 2021. május 5-én. MTI/EPA/Neil Hall
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az olasz mester és a belga játékos a kettejük közötti szakmai kapcsolatról beszélt.

Eden Hazard elmonda, hogy ő és Carlo Ancelotti nem beszélnek arról, hogy nem kap elég játékidőt a csapatban. A téma azért is kínos Hazard számára, hiszen egykori rekordigazolásként egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

A 32 éves belga játékos, aki a Chelsea-nél még remek formában futballozott, a Real Madridnál már nem találta önmagát, mostanra pedig a válogatottól is visszavonult a csalódást keltő világbajnoki produkciót követően.

Hazard, aki ebben a szezonban mindössze hét mérkőzésen jutott szerephez a Realban, elmondta, hogy közte és Ancelotti között megvan a kölcsönös tisztelet, ám arról nem beszélnek, hogy miért nem ad neki több játékidőt az olasz mester – írja az ESPN.

“Szeretnék maradni, reménykedem abban, hogy többet játszatok. Egyetlen dologra vágyom, hogy bebizonyítsam, még mindig tudom, hogy kell futballozni. Az eligazolásom jelenleg nincs napirenden” – mondta Hazard, akinek 2024 nyaráig él a szerződése a Real Madridnál.

Amikor a legutóbbi sajtótájékoztatón Ancelottit arról kérdezték, miként vélekedik Hazard kijelentéseiről, elmondta, hogy valóban nem beszélnek sokat, de “ugyanez a helyzet a gyerekeiddel, az egyik gyerekkel többet beszélhetsz, mint a másikkal. Nem ez a legfontosabb, számomra az a lényeg, hogy bár nem sokat játszik, de tisztel engem, és ezt nagyon nagyra értékelem, és én is pontosan ugyanígy tisztelem őt.” Ancelotti hozzátette, hogy Hazard azért nem kap több játéklehetőséget, mert posztján túl erős a konkurencia.