Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Rékasi Károly szerint nem kizárt, hogy szerzetes lehetett egy korábbi életében

Az egyedüllét legtöbbször nem zavarja, ám ez most nincs így, sokat gondol Gerdára és a gyerekeire.

Fotó: TV2
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Szabyest és Rékasi Károly között a kapcsolat finoman szólva sem felhőtlen, nem egy összezördülésük volt már a Farm VIP-ben. A fiatal fiú például nemrégiben úgy fogalmazott, a színész „szellemileg megrogyott”, s nem kizárt, hogy ennek is köze lehet Rékasi drámai bejelentéséhez.

Ám azt csak az esti epizódból tudjuk majd meg, mit mondott pontosan a többieknek. A 24.hu megjegyzi, nem sokkal később a sárga csapat felé egy kérést is megfogalmazott: azt szerette volna, tegyék őt ki mihamarabb a farmról, mielőtt „kárt tenne valakiben”. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Ugyanebben az adásban pedig könnyek közt beszélt arról, hogy elege van a műsorból. Rékasi egyúttal elárulta, már nagyon menne haza a kedveséhez, Pikali Gerdához és a gyerekeihez, mert borzasztóan hiányoznak neki – derül ki a tv2play.hu oldalán megjelent rövid videóból.

„10 éve vagyunk együtt, és nagyon szeretem. Sokszor az eszemben van, rengetegszer: nagyon kapaszkodom bele. Tegnap reggel ott tartottam, hogy bepakolok a kicsi zsákomba, és hazamegyek” – vallotta be.

Majd a színész azzal folytatta: „Nagyon hiányzik Gerda, meg a gyerekeim, de egyébként az életem során én nagyon jól elvagyok egyedül. Nincs kizárva, hogy szerzetes lehettem egy korábbi életemben”.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.