Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,81 Ft
Euró
392,82 Ft
Font
457,14 Ft
Bitcoin
66,781 $

Már meg is operálták a Real Madrid sztárkapusát, aki megint súlyos sérülést szenvedett

Nem sokkal azután, hogy Thibaut Courtois ismét súlyosan megsérült, átesett a szükséges operáción, de nem tudni, mennyit kell most kihagynia.

Fotó: Thibaut Courtois, a Real Madrid kapusa (b) és Erling Haaland, a Manchester City játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első, Real Madrid-Manchester City mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2023. május 9-én. MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Thibaut Courtois nem túl szerencsés, hiszen az új szezon kezdetén súlyos sérülést szenvedett, ami miatt a Real Madridnak szüksége volt egy beugróra. Az elmúlt hónapok azzal teltek a sztárkapus számára, hogy minél hamarabb felépüljön, és a lehető leghamarabb játékra jelentkezzen, ami meg is történt.

Nemrég újra bevethető állapotba került, viszont hirtelen súlyos sérülést szenvedett, ami miatt komoly fájdalmakkal, sírva hagyta el a pályát. A Real Madrid megerősítette a sérülést, most pedig bejelentették, hogy Thibaut Courtois már átesett a műtéten, ami sikeres volt. A Real Madrid orvosi stábjának felügyelete mellett zajlott a beavatkozás a játékos jobb térdében. Soron kívül Kósa Lajos: Magyar Péternek nem tüntetnie kellene, hanem virágot vennie a volt feleségének

Egyelőre nem tudni, pontosan mennyit kell kihagynia a kapusnak, aki a következő napokban kezdi meg a rehabilitációját, mely mentálisan jelenthet a legnagyobb kihívást számára azok után, hogy mennyi ideig volt távol a korábbi sérülése miatt.

Szentkirályi Alexandra szerint a BKK-BKV csoport munkatársainak is járna országbérlet

Noha arról nem tett említést, hogy programja része lenne a téma, azt mondja, "nem helyes, hogy Budapest főpolgármestere nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről".

Túlterhelte a FoxPostot a Vinted akciója

A Vinted rövid ideig tartó ingyenes szállítási akciója extrém terhelést okozott a FoxPost csomagküldő rendszerében, ami az ügyfelek számára is érezhető problémákat eredményezett.

Szijjártó Péter újabb kínai autógyártóval tárgyalt

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a kínai Great Wall Motors autógyártó vállalatnál járt, ahol a magyar-kínai gazdasági kapcsolatok és a jövőbeli beruházások voltak a fő témák.