Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Elveszítheti egyik legnagyobb tehetségét a Real Madrid

A Real Madrid nagyra értékelt akadémistája, Paulo Iago állítólag fontolgatja, hogy a következő nyári átigazolási időszakban elhagyja a klubot, mivel kevesli a számára biztosított játéklehetőséget.

Fotó: Unsplash/Vienna Reyes
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Relevo című spanyol lap értesülései szerint a 16 éves csodagyerek, akit a Real Madrid ifjúsági korosztályának egyik legígéretesebb tehetségeként emlegetnek, egyre inkább kiábrándult abból, hogy a klub U19-es csapatában csak korlátozottan kapott szerepet a jelenlegi szezonban.

A jelentés szerint a Real Madrid nyitott lehet arra, hogy megkönnyítse Iago távozását a nyári átigazolási időszakban, ugyanis inkább látnának némi pénzt a transzferből, mintsem megkockáztatni, hogy 2025-ben lejáró szerződésével szabadügynökként elveszítsék őt. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Annak ellenére, hogy a jövő potenciális sztárjaként emlegették, Iago nem tudott rendszeres kezdő szerepet szerezni az U19-es csapatban, a klubnál pedig állítólag kétségek merültek fel azzal kapcsolatban, hogy képes lesz-e feljebb lépni a ranglétrán.

Iago, aki a Real Madrid akadémiai rendszerében eltöltött első öt éve alatt több mint 150 gólt szerzett, a neves ügynökkel, Jorge Mendes cégével kötött szerződést, miután 2022-ben aláírta első profi szerződését a klubbal, a fejlődése azonban azóta megtorpanni látszik.